Wat is Explore More?

Explore More is de voordelenkaart van A.S.Adventure. Dankzij je Explore More kaart geniet je van een aantal voordelen, zowel in de lokale stores als in de webshop, en ontvang je regelmatig de nieuwsbrief van A.S.Adventure in je mailbox. Op regelmatige tijdstippen zal je dankzij je Explore More kaart recht hebben op voordelige tarieven bij je aankopen. Zodra je bent ingelogd als Explore More member, krijg je de geldende memberprijzen te zien. Let wel op: toegekende kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Klik hier voor meer informatie over de voordelen van Explore More!