Hoe kan ik mijn korting of cadeaucheque verzilveren?

Als je klaar bent met shoppen ga je naar ‘mijn winkelmandje’. Daar klik je op ‘Heb je een cadeaucheque of barcode, voer dan hier de vermelde codes in’. Vul daar je voordeelcode in. Het bedrag wordt afgetrokken van je totaalbedrag. Als je beslist om de bestelling niet af te ronden, vergeet dan niet om de kortingcode uit je winkelmandje te verwijderen door op het kruisje te klikken. Zo kan je die later nog gebruiken.

Helaas kan je de promotiecodes niet gebruiken voor gesoldeerde producten. De kortingen die we aanbieden gelden niet voor producten in de outlet omdat we hierop reeds een prijskorting geven.