Hoe kan ik me inloggen?

Klik rechts bovenaan de pagina op ‘inloggen’. Als je al over een A.S.Adventure account beschikt of een Explore More kaart hebt, kan je hier inloggen met je e-mailadres met als paswoord je Explore More kaartnummer dat begint met CUS. Al je online aankopen worden dan automatisch aan je Explore More kaart gekoppeld.
Als je nog geen klant bent bij A.S.Adventure kan je je hier registreren. Je kan ook aanmelden met je Facebook account. Klik op volgende.