Ik ben mijn paswoord vergeten. Wat nu?

Ben je je paswoord vergeten? Klik dan op 'paswoord vergeten', voer je e-mailadres in en klik op 'Versturen'. We sturen je dan op je geregistreerde e-mailadres een nieuw paswoord toe. Daarmee kan je inloggen op de website.

Dit is niet mogelijk als je een tijdelijk account hebt gemaakt tijdens het bestelproces. Alleen klanten die vooraf een volledig profiel hebben aangemaakt op de webshop, kunnen ook achteraf opnieuw inloggen.

Je kan ook steeds je Explore More kaartnummer ingeven als wachtwoord. Je vindt het nummer op de achterkant van je kaart. Het begint met CUS.