Kan ik mijn paswoord wijzigen?

Ja, indien je ingelogd bent, kan je binnen mijn account' op de knop 'paswoord veranderen' klikken. Je krijgt dan een pop-up scherm waar je je oude paswoord en 2 keer je nieuwe paswoord moet invullen.

Dit is niet mogelijk als je een tijdelijk account hebt gemaakt tijdens het bestelproces. Alleen klanten die vooraf een volledig profiel hebben aangemaakt op de webshop, kunnen ook achteraf opnieuw inloggen.