Zijn er producten die ik niet kan retourneren?

Je kan alle producten aangekocht via de webshop retourneren, met uitzondering van gepersonaliseerde producten m.a.w. producten die op maat van de klant afgesteld worden en producten die registratie vereisen. Zo kunnen fietsen, gemonteerde ski's en geregistreerde GPS toestellen niet geretourneerd worden. Ook cadeaucheques, Bongobonnen en Vivaboxen kunnen we niet retour nemen. Voor je eigen veiligheid kunnen wij ook geen klimmateriaal retour nemen.