Wat is Click&Collect?

Geen tijd om uitgebreid te winkelen? Reserveer dan nu je producten in een van onze A.S.Adventure Stores met de Click&Collect service. Via een paar eenvoudige clicks reserveer je jouw favoriete producten online om ze later op te halen. Betalen doe je net als bij een andere online bestelling meteen bij het plaatsen hiervan. Van zodra je product klaarligt, ontvang je een bevestiging vanuit de winkel. Je kan kiezen voor Click & collect door bij het afronden van je bestelling bij de stap “leveringsmethode” te kiezen voor de A.S.Adventure store van jouw keuze.

Wij bieden de Click&Collect service gratis aan. U hoeft dus voor de reservatie geen extra kosten te betalen. Voor de ophaling vragen we om een kopie van je bevestigingsmail of de bestellings- en klantgegevens mee te brengen.