Is het artikel op voorraad in de A.S.Adventure store in mijn buurt?

Seleceteer de maat en kleur van het product dat je graag wil bekijken in je A.S.Adventure store en klik op de knop “bekijk beschikbaarheid in winkels”. Je vindt deze knop onder de oranje knop ‘in winkelmandje’. Je geeft je woonplaats in en ziet een overzicht van de dichtstbijzijnde winkels. Enkel als er staat ‘beschikbaar’ betekent dat dat het artikel daar aanwezig is.
Let op: wij kunnen de beschikbaarheid van de producten in onze stores niet garanderen. Als je helemaal zeker wil zijn neem je best even contact op met de winkel http://www.asadventure.com/benl/index.cfm/fuseaction/shops.shops.