Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

In de allerlaatste stap, kies je je betaalmiddel. Vul alle gegevens in en klik op de knop ‘nu betalen’. Vervolgens word je doorgeleid naar de betalingswebsite van je bank. In dat scherm zal je de betaling moeten bevestigen en definitief uitvoeren. Pas wanneer je betaling afgerond is wordt je bestelling bij ons geplaatst.
Je kan betalen met:

• Visa, MasterCard en American Express, Masterpass
  • Maestro en Bancontact/Mister Cash
  • KBC Online/CBC Online, ING Homepay, Belfius Direct Net en iDEAL (Nederland)
  • PayPal
  • A.S.Adventure cadeaucheques met barcode en webcode