Hoe gebruik ik mijn cadeaucheque online?

Je kan in het overzicht van je winkelmandje een cadeaucheque toevoegen als betaalmiddel. Daar geef je de barcode en webcode in en dan klik je op “bevestigen”. Je kan je cadeaucheque ook nog ingeven in de laatste stap van het bestelproces bij “betaalmethode”.
Opgelet: enkel cadeaucheques waar onder de barcode een 'webcode' van 3 cijfers vermeld staat, kan je online gebruiken. Beschik je over een cadeaucheque zonder webcode, dan kan je deze in één van de A.S.Adventure stores verzilveren.